Lovet m.m.

Hej allihopa :)

På lovet var jag i London, underbart! Det var verkligen underbart! Var där med farmor och farfar, vi var där måndag-torsdag. Vi hann med mycket på dem dagarna. Vi var på Mamma Mia, den var hur bra som helst! Sen var vi och drack afternoon te på Brown's. Det var snobbigt där, men kul och varit där ;) Sen hann vi med London Eye, gå i Camden, shoppa på Oxford Street, gå i Notting Hill, hälsa på ekorrarna i mysiga Hyde Park, Harrods och mysig avslutnings middag :) Köpte en del saker, t.ex. 8 nya CD skivor och One Tree Hill säsong 7 :D Jag tog inte så mycket kort men några blev det.  En av dagarna vi var där så var det strejk på tunnelbanan. Inte kul, fick gå från Oxford Street till Bayswater Station. Förr alla bussarna som kom var över fulla så ingen fick gå på. Kommer bilder :)
Här hemma har jag slappat, kollat OTH och varit med kompisar :)
Igår var det sista allsvenska matchen för iår :'( Spelet var bra första halvleken och det stod 2-0 i pausen. Men när killarna skulle komma ut igen för att fortsatta med det bra spelet gick dem ut och spelade dåligt. Dem trodde dom hade vunnit men man måste kämpa hela matchen, räcker inte bara med halva matchen. Matchen slutade 2-2. Får hoppas att killarna skärper sig till nästa år och får tillbaka samma glöd som dem hade förra året! :) SÅ ska vi se att IFK Göteborg vinner allsvenskan nästa år. Kom igen nu!
Man får väll säga grattis till guldet till MFF. Hoppades på att malmö skulle ta guldet istället för helsingborg.
Idag var jag i skolan och det var ganska skönt o vara tillbaka efter lovet :) att träffa alla och så. Imorgon kl. 8.00 blir det utvecklingssamtal. Har igentligen sov morgon till klockan 10.00 imorgon men det får väll gå.
Hörs imorgon, om jag hinner och orkar! Ha det bäst!♥
Dagens låt: Plain White T's - Hey There Delilah
Lite bilder från London och matchen som var igår, kommer här:

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback