Helgen

Hej allihopa! Jag har hunnit med en del sen sist jag skrev. I fredags var jag och Olivia på Sum 41 på Brewhouse! Det var skit bra. Mycket bättre än vad jag trodde :) Men jag tänkte skriva mer om konserten när jag har fått alla bilder av Olivia. Sov hos mormor och morfar från fredag till lördag. I lördags var jag hemma hos Jonte med gänget. Vi hade hur kul som helst! Spelade EyeToy, kollade film, myste och kollade på när Jocke, Jonte och Fredrik hade flask-krig :D Tack för en underbar kväll! Idag har jag bara varit hemma och tagit det lugnt. Gjort lite svenska. Sen satte jag mig framför TVn och satte på en Wallander film och bara myste. Nu ska jag snart sova, ni får ha det bättre än bäst! Så hörs vi :)

Dagens låt:

Maroon 5 - Misery - A Cappella Cover (Mike Tompkins)

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

''Idrottsdag''

Hejsan allihopa!

Idag hade vi idrottsdag i skolan. Jag bowlade och spelade volleyboll. Tog orange express från torget till frölunda torg där vi skulle bowla. Vi var rätt tidiga, så vi gick och köpte frukost till hanna. Sen fick vi komma in i bowlinghallen. Jag, hanna och olivia var på en bana. Var riktigt kul! Sen käkade vi lite och tog bussen till nrj volleybollhall och spelade volleyboll. Gick väll halv bra, vi fick inte igång något spel, men men, det var kul ändå. I slutet körde jag o hanna mot varandra ensamma. Gud vad jobbigt det var! Sen tog jag bussen hem och här hemma chillade jag. Sen åkte jag till gården och myste. Och nu sitter jag här och ska snart sova, men först ska ni få dagens låt som vanligt! Ha det bäst!
Dagens låt: Bullet For My Valentine - Tears Don't Fall

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Torsdag 18 november 2010

Har precis gjort prov och det gick nog inte bra. Det kändes inte så. Handlade om massa negativa tal och sånt. Till exempel: -2x(-8-9)+-8(7-6x4).... Aja blir till att plugga mer på det, så jag blir pro.Efter rasten(som jag nu skriver på) ska vi titta på film. Blir ''Hip,Hip Hora!'', haha. Har sett den hur många gånger som helst. Senare ska jag nog till gården tror jag.Tänkte skriva lite IFK nyheter också ;) Ragnar ryktas byta klubb till en israelisk klubb. Men det är många klubbar som är intresserad av Ragge. William Atashkadeh går till Örebro SK. Andreas Drugge är klar för IFK. Finns flera spelare i laget som kanske kommer byta lag.Nu måste jag sluta skriva för nu ska vi kolla på filmen. Ha det bäst!

Dagens Låt: Avenged Sevenfold - Dear God

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

God Natt :)

Hallo :)

Idag har det vanlig skoldag. Haft engelska prov och det gick bra, alla rätt! Och jag har varit på gården och haft det roligt :) Sen har mamma köpt biljetter till mig och Olivia, vi ska gå på Sum 41 på Brewhouse! Kommer blir skit kul säger jag bara! Nu måste jag sova för annars kommer jag inte orka gå upp imorgon. Så god natt på er alla. Ha det bäst!
Dagens låt: Sum 41 - With Me

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

R.I.P Torslandaskolan

Hejsan allihop! :)

Idag tog jag det lugnt på förmiddagen. Kollade på film och slappade. Sen åkte vi till farmor och farfar och åt mat. Var där vid tre tiden och kom hem för en halv timma sen typ. Nu blir det att plugga. Imorgon har jag franska diagnos, inte kul. Idag, 14 november var det 1 helt år sen Torslandaskolan brann ner :( R.I.P ♥
Dagens låt: Breaking Benjamin - The Diary Of Jane

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Lördag

Hallo!

Idag tog jag det lugnt på förmiddagen, sov länge, kollade lite på film, duschade och gjorde mig iordning långsamt. Sen åkte vi till mormor och morfar för att äta middag. Alltid kul hos mormor och morfar. Sen åkte jag, pappa och Sanna till godishuset och köpte godis. Efter det var jag med Hanna, Olivia, Mikaela oh Amanda. Vi gick till gården och satt där och snackade och hade det mysigt :) Och nu är jag hemma och nu kollar jag på ''Snabba Cash'' med pappa. Den är riktigt bra, har redan sett den en gång. Nu ska jag fortsätta kolla på filmen och äta godis. Ha det bäst!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Fredag 12/11 2010

Halloj :)

Idag har jag haft SO prov, gick nog ganska bra. Men gillar inte den sortens prov när man ska skriva en halv sida-ensida på varje svar. Man kommer på massa efter att man är klar med frågan och man får inte med allt för man gömmer av... Aja, hade musik idag med. Musik är roligaste skolämnet, och vi har bara 45 minuter i veckan! Borde ha mer musik. Vi spelade gitarr idag, vi gick igenom lite enkla ackord som jag redan kunde. Men det var kul. På matten så blev det inte så mycket jobb. Skulle göra någon enkät om datorerna och sen fick man välja vad man ville gör. Gjorde lite matte efter som jag inte var med på den igår. Igår gick jag hem på NO, för jag mådde dåligt. Men idag mår jag bra igen :)
Sen ska jag laga mat med pappa. Sen ska jag duscha, sen blir det åka till gården och mysa.
Ha det bäst!
Dagens låt: Story Of The Year - Sidewalks (acoustic)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Trött

Idag har jag pluggat MYCKET och varit på gården en sväng. Imorgon har jag tyska prov och redovisning i SO, har gjort en Keynote om Axel von Fersen. Och på fredag är det prov på franska revolutionen. Önska mig lycka till :)

Nu ska jag sova, fast först ska jag kolla igenom tyskan och sen kolla lite på one tree hill, sen blir det att sova. Ha det bäst!
Dagens låt: Good Charlotte - Harlow's Song
SNYGGING!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Lovet m.m.

Hej allihopa :)

På lovet var jag i London, underbart! Det var verkligen underbart! Var där med farmor och farfar, vi var där måndag-torsdag. Vi hann med mycket på dem dagarna. Vi var på Mamma Mia, den var hur bra som helst! Sen var vi och drack afternoon te på Brown's. Det var snobbigt där, men kul och varit där ;) Sen hann vi med London Eye, gå i Camden, shoppa på Oxford Street, gå i Notting Hill, hälsa på ekorrarna i mysiga Hyde Park, Harrods och mysig avslutnings middag :) Köpte en del saker, t.ex. 8 nya CD skivor och One Tree Hill säsong 7 :D Jag tog inte så mycket kort men några blev det.  En av dagarna vi var där så var det strejk på tunnelbanan. Inte kul, fick gå från Oxford Street till Bayswater Station. Förr alla bussarna som kom var över fulla så ingen fick gå på. Kommer bilder :)
Här hemma har jag slappat, kollat OTH och varit med kompisar :)
Igår var det sista allsvenska matchen för iår :'( Spelet var bra första halvleken och det stod 2-0 i pausen. Men när killarna skulle komma ut igen för att fortsatta med det bra spelet gick dem ut och spelade dåligt. Dem trodde dom hade vunnit men man måste kämpa hela matchen, räcker inte bara med halva matchen. Matchen slutade 2-2. Får hoppas att killarna skärper sig till nästa år och får tillbaka samma glöd som dem hade förra året! :) SÅ ska vi se att IFK Göteborg vinner allsvenskan nästa år. Kom igen nu!
Man får väll säga grattis till guldet till MFF. Hoppades på att malmö skulle ta guldet istället för helsingborg.
Idag var jag i skolan och det var ganska skönt o vara tillbaka efter lovet :) att träffa alla och så. Imorgon kl. 8.00 blir det utvecklingssamtal. Har igentligen sov morgon till klockan 10.00 imorgon men det får väll gå.
Hörs imorgon, om jag hinner och orkar! Ha det bäst!♥
Dagens låt: Plain White T's - Hey There Delilah
Lite bilder från London och matchen som var igår, kommer här:

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()