God Jul :)

Hejsan! Hoppas alla har haft en underbar julafton och fått mycket fina presenter :) Min dag har varit helt underbar iaf. Idag har jag hunnit med att äta julbord, åka lite skidor, öppna julklappar,spela rockband och myst. Fått massa fina saker, bilder kommer imorgon. Idag har jag spelat mycket rockband, min kusin fick det i julklapp så vi har spelat :)  Imorgon ska jag åka mer skidor och ha det gött. Nu ska jag nog titta på film tror jag. Ni får ha det bäst! Och tack för alla julklappar!

Dagens Låt: The All-American Rejects - Move Along

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Julafton om 2 timmar...❤

Hej allihopa! Precis som rubriken säger så är det 2 timmar kvar till julafton, t.o.m lite mindre. Nu sitter jag i lägenheten vi bor i här på Högfjällshotellet och lyssnar på musik och bloggar :) Vi var framme vid tio över fyra på eftermiddagen tror jag. Nästan hela bilresan satt jag med laptopen i knät och lyssnade på musik, kollade även lite på One Tree Hill. Imorgon blir det att åka skidor om jag inte fryser ihjäl, det är nog någonstans mellan -20-25°C nu skulle jag tro. Det blir även julbord imorgon. Hoppas jag har varit snäll så jag får många julklappar ;) Nu ska jag ta och sätta mig framför TVn och kolla lite. Men innan det ska jag ge er dagens låt. Ha det bäst och God Jul på er :) Kanske bloggar en liten snabbis imorgon! Ha det bäst!

Dagens Låt: Simple Plan - Christmas List ❤

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Jul i Göteborg, skolarbete

Create your own video slideshow at animoto.com.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Lucia :)

Hej allihopa! Idag är det 13/12 och det betyder LUCIA! Har hunnit med tre lucia firande, ett igår på Vingen när Torslanda Lucia skulle krönas och idag var jag nere på Vingen igen för att se skolans luciatåg och nu på kvällen var jag på Noleredsskolan och tittade på Sannas lucia firande. I helgen var Timmie och Maggie här från Varberg. Vi hade kul som vanligt! Vi var på stan och köpte julklappar, på Jul på Liseberg och var hemma och chillade Vi hann också med att byta julklappar. Fick två halsband och armband, riktigt fina saker. Tack för en super kul helg och julklapparna :) Nu har jag bara 2 (!) skoldagar kvar, på torsdag börjar Elevens Val dagarna. På tisdag om en vecka lite drygt slutar jag skolan, skönt! Sen den 23 drar man till Sälen! Längtar! Nu ska jag ta mig en dusch, ska försöka skriva snart igen :) Ha det bäst!

Dagens låt: MakeBelieve - From The Start

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Länge sen nu...

Hallojsan allihopa! Nu var det länge sen jag bloggade. Har inte riktigt haft lusten, men nu tänkte jag göra ett litet inlägg iaf. Nu sitter jag på gården och myser, drack precis upp mitt te. Idag har det inte varit mycket folk här... Förut var jag på ikea, köpte två nya kuddar till min soffa.
Tänkte bara berätta att några goa tjejer i min klass har startat en blogg, har länkat den i bloggen. Den är lite som Hugo Rosas blogg. Dom kommer göra olika challenge och sånt. Tjejernas svar på tal till Challenge Boy!
Kram på alla, ha det bäst!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()